Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ رضوان حکیم‌زاده در گردهمایی یک روزه روسا و معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان کرمان با بیان اینکه تربیت تمام ساحتی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مورد تأکید است، اظهار داشت: باید فضاهای مناسبی اعم از کارگاه هنری، ورزشی و آزمایشگاه در مدارس در اختیار داشته باشیم و برنامه‌های درسی ما تمام ساحتی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شاید نکته اساسی جداکردن نقش تربیتی از کار معلمان بود، افزود: اکثر زمانی که دانش‌آموزان در مدرسه می‌گذرانند با معلمان است و اگر بخواهیم نقش تربیتی را فقط به معلم پرورشی بسپاریم، باعث می‌شود فرصت‌هایی که می‌توانستیم از رهگذر نقش تربیتی معلمان داشته باشیم، از دست بدهیم.

حکیم زاده ادامه داد: در سند تحول، تقدم با تربیت است اما برای تغییر نگاه و رویکرد ذی نفعان باید بیشتر تلاش شود؛ یکی از این ذینفعان خانواده‌ها هستند و اگر قبله آمال را کنکور و آموزش ببینند، نمی‌توان راه به جایی برد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تعلیم و تربیت فقط بر عهده وزارت آموزش و پرورش نیست، اضافه کرد: حرکت‌هایی در آموزش و پرورش و از دوره ابتدایی شروع شده که اگر سایر سازمان‌ها با آن هم‌جهت نباشند، ۱۰۰ درصد توفیق نمی‌یابد؛ در حال حاضر تحت‌الشعاع قرار گرفتن تربیت از سوی بعضی از رسانه ها با تبلیغات بی‌رویه مؤسسات که حتی پیش‌دبستانی‌ها را هدف قرار داده است را شاهدیم.

وی با تأکید بر اینکه بدون شک حرکت‌های شتاب زده و پوپولیستی کمکی نمی‌کنند، گفت: حذف آزمون‌ها که چند میلیون مشتری داشت، آیا کار کمی بود؟ این حرکت شروع شده است و می‌توانیم کم‌کم به دوره‌های دیگر تسری دهیم.

حکیم زاده، افزود: برخی سیاست‌گذاری‌های خلاف سند تحول مانند تنوع مدارس و طبقاتی کردن مدارس می‌تواند این عدالت را در فراهم کردن فرصت‌های خوب یادگرفتن برای همه به طور یکسان فراهم نکند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از ممنوع شدن برگزاری کلیه آزمون‌هایی چون چرتکه ، کانگورو و غیره... که فقط بر تقویت قوای ذهنی دانش آموزان تمرکز کرده و تربیت در آن مغفول است خبر داد.

رضوان حکیم زاده با بیان اینکه سازمان سنجش مجری سیاست های کلان است و به خودی خود نقشی در این موضوع ندارد، گفت: قطعا اگر هم افزایی و هم اندیشی به همراه کارشناسی تخصصی بین آموزش و پرورش و وزارت علوم وجود داشته باشد می‌توان امیدوار بود که اتفاقات خوبی در زمینه تغییر جهت ارزشیابی ها رخ دهد. اگر هم نقدی در زمینه تربیت مطرح می‌شود به تنهایی متوجه معلمان نیست و آنها مجری سیاست هایی هستند که ما تعیین می‌کنیم.

برپایه این گزارش گردهمایی یک روزه روسا و معاون آموزش ابتدایی و آموزشی شهرستان ها و مناطق استان کرمان با حضور رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، احمد اسکندری نسب مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان و جمعی از اعضای شورای معاونان و روسای و کارشناسان ادارات داخلی اداره کل در محل سالن شهید مهدوی اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ کرمان برگزار شد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش آموزش و پرورش استان خانواده مدرسه وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۷۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای

نصرت‌الله محمودی معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: براساس اعلام وزارتخانه در سال ۱۴۰۰ در استان هزار و ۳۳ کودک بازمانده تحصیل بودند که کار شناسایی این کودکان انجام شد و از این تعداد ۳۰۰ کودک به چرخه تعلیم و تربیت بازگردانده شدند و بقیه کودکان به دلایل مختلف از جمله بد سرپرستی، معلولیت و بیماری سخت و مشکلات اقتصادی خانواده به نهاد‌های حمایتی ارجاع داده شدند.

وی افزود: از سال ۱۴۰۰ مدیریت تمام مهد‌های کودک و مراکز پیش دبستانی به آموزش و پرورش محول شد.

بیشتر بخوانید

سنجش ۱۷ هزار نوآموز در چهارمحال و بختیاری

محمودی اضافه کرد: هم‌اکنون ۹۰۰کودکستان در استان زیرپوشش آموزش و پرورش قرار دارند که از این تعداد ۸۳۶ کودکستان تطبیق مجوز دادند و برای ۷۲۵ کودکستان استان شهریه مشخص و ابلاغ شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای
  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • مهارت آفرینی در بستر دستگاه تعلیم و تربیت باید فراهم شود
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • آزمون استخدامی مربیان و معلمان امور پرورشی و تربیتی در گیلان
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در آذربایجان شرقی
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار